Barnas egen podcast

Bli medlem i Snuteklubben

Her får du spesialtilgang på podcasten, spennende ekstragoder, forrykende fargerike plakater og mye mer — og ikke minst så støtter du yndlingspodcasten din slik at vi kan fortsette å fortelle eventyr!

 

Forhåndsbestill tegnebok

Få plakat på kjøpet!

kr. 179,- pr. stk

Én gratis plakat pr. tegnebok. 

Hvilket eventyr ønsker du plakat fra?

Snipp Snapp Snute-tegneboka er 42 sider, med 21 tegninger du vil kjenne igjen fra alle eventyrene vi har fortalt på podcasten i sommer! Tegningene er morsomme, enkle å fargelegge, og fulle av karakterer og steder fra eventyrverden—De Tre Små Griser, Bukkene Truse, Askeladden og mange flere!

 

De fleste tegningene er godt egnet for alle aldre, noen er bittelitt mer kompliserte. Resten av sidene er åpne, slik at du kan tegne dine egne tegninger mens du hører på Snipp Snapp Snute (eller mamma og pappa som leser på sengekanten!)

 

Alle tegninger, pluss cover og logo, er designet av vår egen Monica Sogn, og fargeleggings-testet for å sjekke om det er moro av Sveinung, Lisa og Brage (og—jada—noen litt yngre barn også!)

Få valgfri plakat på kjøpet

Plakatene våre er kjempemoro! Vi sier det selv, for de henger på veggen hjemme hos oss allerede og verken Picasso, Rembrandt, hundevalp-bildene eller Fortnite-plakatene våre får flere fine kommentarer!

 

Dekorér barnerommet (eller plakatrommet ditt, om du har et eget rom bare for plakater), med fargerike bilder fra Jack og Bønnestengelen, Bukkene Truse, Syvende Far, De Tre Små Griser eller hva enn ditt yndlingseventyr er! 

 

Alle plakater leveres i A3-format, er designet av vår egen Monica Sogn, og har blitt nøye stirre-testet av Sveinung. Stirretesten vår er der Sveinung stirrer på plakaten i 4-5 timer i strekk for å se om den rører på seg. Vi garanterer derfor—som eneste plakat-leverandør i Norge—at alle plakatene holder seg i ro!*

 

*utenom Keiserens Nye Klær. Sveinung mener at han vrikket litt på rumpa.

Følg Snipp Snapp Snute:

  • Følg Snipp Snapp Snute på iTunes
  • Følg Snipp Snapp Snute på Spotify
  • Følg Snipp Snapp Snute på Instagram
  • Følg Snipp Snapp Snute på Facebook
  • Følg Snipp Snapp Snute på Twitter

© Snipp Snapp Snute 2020.